Tentfeest Overloon 2021

11e editie

22-24 oktober 2021

Terugblik 2012

3 jaar Tentfeest Overloon

Inmiddels is de derde editie van het tentfeest weer voorbij. Na drie jaar organiseren, plannen, vergaderen, bouwen, feesten, weinig slapen, nog meer feesten en weer afbreken zijn we weer volop bezig om editie 4 wederom geslaagd te laten worden.

Geslaagd, dat waren de vorige drie edities. Maar dit alles komt niet vanzelf. Wat begon als een leuk idee, begint steeds meer professionelere vormen aan te nemen. En dat is nodig ook, want na elke editie zijn er steeds weer genoeg verbeterpunten om het volgende jaar beter te laten verlopen. En wat is er nou fijner om na afloop te horen dat men een top avond heeft gehad en het goed georganiseerd vindt. Dat zijn de dingen waar je het voor doet.

Tentfeest Overloon Terugblik

Toch waren er weer veel dingen veranderd. Zo hadden we een andere tentenbouwer en was de indeling van de tent en het buitenterrein compleet veranderd. Met nog meer wc's, ook voor de mannen, waren er geen wachtrijen meer en kon iedereen na het plassen (en wassen van de handen) weer snel een nieuw biertje wegwerken. Thijs Hubers, King of Hotdogs himself, had de hele familie gemobiliseerd om iedereen, naast een broodje hotdog, ook te kunnen voorzien van een lekker frietje, frikadel of kroket.

Deze derde editie hadden we maar liefst drie bands op de vrijdag. De bekendste Overloonse bands die mét en dóór elkaar optreden, zonder pauzes. Het bleek de perfecte aftrap van de derde editie te zijn, met zelfs een huwelijksaanzoek op het podium. Hier werd zaterdag door BEAT IT een schitterend vervolg aan gegeven.

Tentfeest Overloon 2012

Nieuw dit jaar was Tentfeest voor Kids. Hiervoor hadden we de zondag gereserveerd en die dag was dan ook speciaal voor de kinderen. Omdat we dit in de middag hadden gepland besloten we wijselijk om wat minder te slapen, immers dat kan je de rest van het jaar nog doen. Dus na een uurtje of drie waren we weer druk met het plaatsen van luchtkussens, een snoepkraam, ranjakoe schminkhoek en nog veel meer. En niet voor niets, want na het (ietwat verlate) optreden van vriend Monsif zagen we de kinderen vertrekken met een lach op het gezicht, of met de ogen alweer half dicht.

We kijken weer uit naar volgend jaar en zijn volop bezig om ook de 4e editie er één te maken die niet snel zal worden vergeten. We zien jullie daarom graag weer terug op 18, 19 én 20 oktober! En net als vorig jaar, denk eraan dat de online kaartverkoop begint op 1 augustus.

Tot dan,
Friso, Marijn, Hans en Paul

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram