Tentfeest Overloon

12e editie

21-23 oktober 2022

Terugblik 2018

Tentfeest Overloon 2018, Wat een feest

Editie 9 van Tentfeest Overloon, wat was het weer een feest!

Zoals elk jaar was het ook dit jaar weer een groot feest. De tent stond 2 dagen weer volledig op zijn kop, en het Tentfeest weekend werd wederom afgesloten met een gezellige dorpsbrunch.

Ook dit jaar waren er een aantal nieuwe mensen bij het Tentfeest-team gekomen. Mark Jans, Mark Strijbosch en Frank Abels kwamen de helden van de bouwploeg versterken. Dankzij deze mannen stond de tent weer klaar voor een knalfeest.

Party Friday
Het Tentfeest weekend werd geopend door Ricky Corony die samen met Royal Beat de tent op zijn kop ging zetten. En dat lukte perfect. De Tentfeestgangers stroomde een voor een binnen en voor dat we ‘t wisten was de tent goed gevuld. Zij hadden allemaal zin in een koude versnapering en goede muziek. Ze waren natuurlijk aan het goede adres voor een top avond.

PROOST! Saturday
Zaterdagavond zorgde PROOST! en Ricky Corony voor de fijne deuntjes en dat stond weer garant voor een knalfeest. De tent stond helemaal vol met fanatieke Tentfeestgangers. Ricky Corony draaide weer geweldige setjes waar het publiek helemaal op los ging. Vervolgens maakte PROOST! er een knal optreden van. PROOST! gaf een energiek optreden weg waar het hele publiek op los ging. De opblaas-attributen vlogen door de tent en er werd flink op de muziek meegezwaaid met lichtstaven. Naast een prachtig beeld in de zaal was dit ook een handig hulpmiddel voor PROOST! om in het ritme te blijven.

Dorpsbrunch Sunday
Toen het Tentfeest-team ’s ochtends met de horeca ondernemers de puntjes op de "i" zette voor de dorpsbrunch stonden de eerste hongerige gasten al voor de deur te popelen. Om 11.00 uur stormde de menigte naar binnen en konden de eerste mondjes gevoed worden met de 10-gangen brunch. De verschillende gerechten van de Lónse horecaondernemers vielen wederom goed in de smaak. Naderhand werden de calorieën er weer "af gesport" tijdens de jaarlijkse stoelendans. Een recordaantal deelnemers, allen even gespannen en gebrand om te winnen. Uiteindelijk kon onze eigen Mike Machielsen de titel van "Tentfeest Overloon stoelendanskampioen 2018" op zijn conto schrijven.

Wij willen nogmaals iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan Tentfeest Overloon 2018.

We hopen iedereen volgend jaar weer te mogen verwelkomen bij de 10e editie van Tentfeest Overloon.

Friso, Hans, Roy, Pim, Cas, Marco, Sam en Mike

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram