top of page

OVER TENTFEEST OVERLOON
Een stukje geschiedenis & actualiteit!

ONSTAAN VAN TENTFEEST OVERLOON

Het idee voor Tentfeest Overloon is ontstaan in 2010. Paul, Hans, Marijn en Friso sloegen de handen ineen en organiseerden met succes het eerste jaar Tentfeest Overloon! De eerste steen voor een succesvol evenement is gelegd door dit viertal. Inmiddels hebben deze grondleggers het stokje overgedragen aan de volgende generatie Tentfeest Toppers. Natuurlijk zijn ze nog elk jaar zeer betrokken en adviseren zij de huidige organisatie waar het kan. Paul, Hans, Marijn en Friso: Bedankt voor al jullie mooie werk en goede steun!

ORGANISATIE

De huidige organisatie bestaat inmiddels uit 8 personen: Pim, Marco, Mike, Sam, Erik, Mirthe en Silke.

TENTFEEST BOUWPLOEG

Zonder de bouwploeg is Tentfeest Overloon nergens. Deze enthousiaste vrijwilligers zorgen elk jaar opnieuw dat alles in- en rondom de feesttent er tot in de puntjes perfect uitziet. Naast het maken van het decor en het verzinnen van nieuwe elementen, staat deze ploeg ons technisch bij zodat niet letterlijk de stoppen doorslaan.

TENTFEEST HORECATEAM
Elk jaar opnieuw ondersteunen vele horeca toppers Tentfeest Overloon, en wat zijn wij daar ontzettend blij mee! Je vindt ze bij de entree en de garderobe, bij de kassa's, de barren en natuurlijk verspreid in het publiek.
Heb je vragen? Stel ze gerust! Ze zijn te herkennen aan de Tentfeest Overloon kleding!

bottom of page